Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Welkom bij Vinitec.be

Even voorstellen: Ik ben Jan Caudron, oprichter van Wijngaard Kampenberg in het glooiende Vlierzele (Vlaamse Ardennen), mede-oprichter van de VZW Belgische Wijnbouwers en lesgever wijnbouw bij Syntra in Gent.

 

 Vinitec.be is écht een garageshop: u laat me weten wat u nodig heeft, en op de afgesproken moment komt u het betalen en oppikken. Yep, in mijn garage. Woont u wat verderaf ? Dan stuur ik u na betaling de goederen met de post of transportdienst.

Omdat ik zonder personeel, zonder showroom en met een minimum aan stock werk, kan ik u degelijk wijnbouw materiaal aanbieden aan een zeer interessante prijs. In ruil zal u soms eens moeten wachten; op tijd bestellen is dus de boodschap. 

Al het materiaal dat ik verkoop heb ik persoonlijk uitgetest en goed bevonden. Sommige toebehoren bied ik bewust niet aan: glasballons (dame jeannes) bijvoorbeeld. Ze zijn zwaar, breekbaar, moeilijk te reinigen en altijd nét te groot of te klein. Nee, geef mij dan maar een inoxtank met drijfdeksel !

Let op: alle prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW
Volgende zaken kunnen niet worden opgestuurd: palen, rollen draad, bamboe, grondankers - kortom alles dat niet past in een pakket of simpelweg te zwaar is. Bij twijfel vraagt u het even.