Top

Hoe Bestellen ?

Maak uw keuze uit de producten links. Wanneer u een item gekozen hebt wordt dit bijgevoegd in uw winkelwagentje. Bent u een nieuwe klant ? Dan moet u uw persoonsgegevens ingeven alvorens de bestelling effectief wordt. Bent u al klant, dan kan u gewoon inloggen met uw eigen emailadres en paswoord. 

Op deze site moet u op geen enkel moment uw bankgegevens of kredietkaartnummer ingeven. Doorloop het bestelproces, kies de leveringswijze die u best past en bevestig. Ik contacteer u zodra uw bestelling helemaal klaar staat voor verzending en de exacte transportkosten gekend zijn - meestal is dat nog dezelfde dag. U ontvangt dan een bestelbon en betaalt vooruit via uw bank. Kiest u voor de optie 'zelf afhalen',  dan kan u ook opteren voor betaling bij afhaling.

Wilt u het materiaal aan huis laten leveren ? Dat kan: kleine bestellingen worden verstuurd via de Belgische Post en paketten tot 25 kg worden geleverd door DPD. Levering op pallet is eveneens mogelijk. De portkost per levering is niet automatisch te berekenen op deze site, daarom weeg ik uw bestelling en contacteer u met de exacte kosten. U kan dan nog steeds beslissen uw bestelling af te halen in plaats van te laten leveren.

Hebt u nog een vraag of een opmerking ? Contacteer me dan rechtstreeks via email